Behandelingen

Kwaliteit in elk detail

Met meer dan 15 jaar ervaring kunt u er op vertrouwen dat uw auto in goede handen is. Onze specialisten wassen en poetsen het exterieur en maken het interieur weer als nieuw. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit ziet u terug in het resultaat. Van nieuw tot gebruikte auto’s, wij nemen elk detail mee. 

Nieuwsgierig naar wat wij aanbieden? Lees dan snel verder.

Wij bieden het volgende aan..

Modesta

Bij een Modesta behandeling krijgt uw auto een ongeëvenaarde helderheid, glans en biedt bescherming. Tevens heeft deze coating een zelfreinigende werking. 

Brila

Brila Glass Coating is een glascoating op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen UV-straling, industriële vervuiling, zure regen etc.

Swisswax

Laat uw auto weer stralen met een Swisswax behandeling. De carnaubaformule die in de Swisswax zit herstelt het vochtverlies van de lak. Dit zorgt voor een unieke glans en de lak wordt extra goed verzorgd.

Fusso

De raam coating die wij van Fusso gebruiken is een beschermlaag voor op het glas. Hierdoor gaan je ruiterwissers langer mee en verbeterd het zicht tijdens het rijden. Het water zal niet hechten aan het glas, waardoor een bevroren raam zo opgelost is. De waxen die wij hierbij gebruiken zijn één speciaal voor donkere lak en één voor lichtere lak. De standtijd hierbij is zes maanden.

Velgen coating

Bij velgen coating worden de wielen, indien mogelijk, van de auto gehaald. Deze worden compleet gereinigd en tegen meerprijs gepolijst. Hierna wordt de coating aangebracht. Als de coating uitgehard is, worden de wielen weer op de auto gemonteerd. Op de velgen coating zit drie jaar garantie.

Ramen coating

Bij de raam coating worden de voorste drie ramen eerst gereinigd en indien nodig gepolijst (denk aan kalk vlekken). Hierna wordt de coating aangebracht en laten we deze uitharden. Als u alle ramen gecoat wilt hebben, kan dit tegen een meerprijs. Op het coaten van de ramen zit één jaar garantie. 

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!