Over ons

Over WeDetail

Bij WeDetail gaan wij een stapje verder waar de normale poetsers ophouden. Zoals de naam het al zegt, elk detail wordt meegenomen. Ook de lak ontkomt hier niet aan en krijgt onder andere een glascoating behandeling. Hierdoor is de lak van uw auto voor een langere tijd beschermd. Tevens worden de velgen ook compleet gereinigd. 

Dit doen wij vanzelfsprekend met de nieuwste technieken en op een zeer milieuvriendelijke manier. Uw auto wordt altijd geïnspecteerd door de vestigingsleider voordat deze de deur uit gaat. Wij poetsen voor zowel bedrijven als voor particulieren.

Specialist aan het woord

Gerson Reitsma

“Vanaf het begin dat ik werkzaam ben in deze branche ben ik altijd bezig geweest met niks anders dan het halen van het beste resultaat. Door mijn passie voor auto’s, haal ik voor elke auto alles uit de kast. Het geeft mij zeer veel voldoening om een auto weer als nieuw te krijgen. 

Tevens ben ik altijd op zoek naar nieuwe innovaties binnen het vak en volg ook alle ontwikkelingen. Zo kunnen wij elke dag weer de beste mogelijkheden bieden aan onze klanten.” 

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!